Spelbolagen

Steg 3: Spelbolag och Bookmakers

Här kommer det kanske viktigaste råden som jag har att ge för att lyckas med sure betssäkra speloch säkra odds – listan av spelbolag och bookmakers. Under tiden som jag har testat att spela så har jag åkt på åtskilliga nitar i form av bolag som:

  • Tar ut för höga avgifter för att man skall kunna tjäna på sure betssäkra spel och säkra odds.
  • Lägger ner oddsen när de märker att de blir för många som spelar på det.
  • Lägger ut fejkade odds för att sedan ändra dessa.
  • Helt enkelt inte betalar ut pengar man har vunnit (ja, det har hänt!)
  • Inte har omsättningsmöjligheter kopplat till Skrill eller Neteller.
  • Kräver att man skall spela på fler en ett objekt.

Jag säger inte att listan av spelbolag och bookmakers jag har är komplett då de säkert finns fler bolag att lägga till på listan, men de som finns där är i alla fall tämligen säkra. Dock förekommer det även på dessa att de drar tillbaka odds, men det sker inte systematiskt och tillhör ovanligheten. Orsaken till att jag är så dum så att jag ökar min egen konkurrens med att lägga ut listan av spelbolag och bookmakers och guida till sure betting är helt enkelt att jag får provision om ni klickar på spelbolagenpå listan av spelbolag och bookmakers. Det är det enda jag tjänar på den här guiden, så anser ni guiden vara värt något så hoppas jag ni är snälla och klickar via dessa länkar :). Jag har själv precis tagit ett välbetalt arbete som kräver väldigt mycket tid av mig, så jag har ingen möjlighet att fortsätta med Surebets själv.

Det är också av högsta vikt att ni registrerar er hos spelbolagen och bookmakers redan innan ni börjar spela då det är en process som tar tid och tid är något man har ont om när man spelar på säkra spelsure bets och säkra odds. Mer om det senare. Därför så är det lika bra om ni har tänkt börja spela att ni registrerar er på samtliga ställen direkt när ni läst klart guiden. (Var dock beredda på att det kan ta upp emot en timma att registrera sig överallt).

OBS! Använd samma mejl som ni har registrerat ert Skrill- och Netellerkonton på. Försök att ha olika lösenord på de olika sidorna av säkerhetsskäl och framförallt svara på säkerhetsfrågorna (typ ”What’s you Mothers Maidens name?”) med något som ni kommer ihåg då detta är något ni behöver när ni kontaktar support hos spelbolagen.

Klicka här för att få upp en lista på alla spelbolag och bookmakers som jag skall registrera mig på.

Sätt inte in några pengar än på spelbolagen, utan registrera er bara. När ni väl har gjort detta så läs klart hela guiden innan ni börjar spela.

3.1 Bonusar

Många av spelbolagen och bookmakers har bonusar för nya användare. Dessa är det väldigt viktigt att ni ser enbart som just bonusar och inte en del i sure bettingen.  Använd dessa för att spela på ert favoritlag eller chansspela för att vinna massa pengar, men använd inte det i ert spelande av sure betssäkra spel och säkra odds. Orsaken till detta är att dessa oftast måste omsättas ett antal gånger på ganska höga odds och därför inte passar in i säkra spel profilen. Dessa ingår alltså inte i er budget utan är bara extrapengar ni kan ha tur med. För att få extra bonusar klicka på länkarna vi har. Notera dock att vissa sajter skall ni INTE ta emot bonusar från då de kan ha omsättningskrav som förstör surebetting. Steg 4: Betonvalue.