Populära spelautomater

det finns gott om populära spelautomater

Vill du ha tips på populära spelautomater som väldigt många spelare väljer idag? Om du är ute efter en stor jackpott är det fördelaktigt att spela på spelautomater som många satsar pengar på. Just när det gäller progressiva jackpottar växer de i takt med att spelare satsar pengar och det gör att jackpottarna oftast är otroligt stora. Här ska du få tips på några populära spelautomater som har gett allt från 1 miljon till 150 miljoner kronor. Spel som inte ger jackpott kan även ge vinster på uppåt en miljon och där är vinsterna oftast mer frekventa vilket passar dig som istället vill vinna ofta. Det finns gott om spelbolag som erbjuder både småvinster och gigantiska vinster.

Populära spelautomater med stora jackpottar

Hall of Gods handlar om vår svenska historia med asagudar och vikingar. Några populära spelautomater har tre jackpottar och Hall of Gods är en av dem. Spelet har även en scatter som ger utdelningar i form av gratissnurr som ökar dina vinstchanser. Spelets wild har en orm på sig och den tar formen av den symbol som ger dig vinst. När du får en vinnande kombination över linjerna två, tre och fyra expanderar den och fyller hjulen medan det kommer upp ett odjur ur vattnet. Rekordvinsten är 67 miljoner kronor!

Av alla populära spelautomater är idag Mega Fortune den i särklass mest omtalade. Spelet har en mängd spännande funktioner och symboler som alla ger en vision av lyxliv. Mega Fortune delar ut generöst med gratissnurr som förenklar för dig att nå fram till de tre bonussymboler som krävs för att få tillträde till det eftertraktade bonusspelet. Här finner du tre hjul, de två första ger pengavinster och tillträde till nästa hjul. Om du når fram till det tredje hjulet ligger den stora jackpotten och väntar på dig. Rekordet som har betalats ut ligger på 150 miljoner kronor! Lär dig mer om spelautomater och videospelautomater på videospelautomater.se. Där hittar du allt du behöver veta om spelautomater.

Populära spelautomater – vinn mycket eller ofta

Av många populära spelautomater är Starburst ett som inte har jackpott, men som däremot kan ge väldigt många trevliga vinster. Det är ett enkelt och avskalat slotspel med en glasklar grafik. Här finns inga komplicerade funktioner utan symbolerna är olika ädelstenar som ger vinst i olika valörer. Som wild finns en regnbågsfärgad stjärna och den fungerar som en joker och tar form av den symbol som ger bäst betalande kombination. Den kan fastna på hjulet och med omsnurr har du då möjlighet till fler vinster. Det speciella med Starburst är att vinstkombinationerna räknas från båda hållen.

Serietidningskaraktären Jack Hammer ska rädda staden från Dr Wulen som vill överta staden. Temat är fräscht och lite annorlunda jämfört med andra spelautomaters. Sticky Win är en funktion som aktiveras av bomben och gör att den vinnande kombinationen klistras fast på spelet, de övriga rullarna snurrar och gör det så länge vinnande kombinationer dyker upp. Du kan vinna upp till 30 gratissnurr i bonusrundan och det gör vinstchanserna grymt stora. Jack Hammer är en av några populära spelautomater som har en riktigt hög RTP (return to player) med sina 97%. Är du serietidningsälskare är detta ett spel för dig!

Vilket spel ska jag välja?

Det finns otroligt många populära spelautomater och det kan vara svårt att välja. Väljer du ett som har en progressiv jackpott kan det vara smart att alltid ha koll på hur stor jackpotten är och när den ligger på åtskilliga miljoner maxar du insatsen. Vill du istället vinna mindre vinster men mer frekvent finns det andra populära spelautomater. Dessa har oftast ingen jackpott men delar däremot ut fler vinster. En kombination kan vara att spela på ett spel som ger fler vinster för att sedan lägga in maxinsats på de som har de progressiva jackpottarna när de ligger på 10 miljoner kronor eller mer. Men om du inte tycker om spelautomater så kanske du istället gillar poker online.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *