Inbetalningssätt

Steg 2: Inbetalningssätt

Skrill och Neteller

Har du redan Skrill och Neteller konton och vet vad det är så kan du gå vidare till steg 3. Skrill och Neteller är två s.k. virtuella plånböcker där du kan sätta in och ta ut pengar. Många av spelbolagen och bookmakers använder sig av just Skrill och Neteller och fördelen du har gentemot att sätta in och ta ut med betal- och kreditkort är att du slipper avgifter, men ändå kan sätta in pengar på minuten och börja spela.

Det finns dock nackdelar även med Skrill och Neteller och det är att de har begränsningar i hur mycket pengar du får omsätta per månad eller per 90-dagarsperiod. Detta finns det tyvärr inget sätt att komma runt, men när du har fått tillräckligt mycket avkastning av ditt spelande så kan du låta pengarna sitta kvar i kontot hos spelbolagen och bookmakers då detta inte ger någon omsättning på dina virtuella plånböcker. Omsättningen inkluderar när du vill ta ut pengar till dig själv.

Skrill har olika grader av omsättningsmöjligheter, men för att få den största (runt 160000 kr per 90 dagar) så behöver du verifiera ditt kreditkort, ditt bankkonto och din hemadress. Detta är tämligen enkelt men tar ett par dagar, då du måste sätta in en symbolisk summa till ett bankgirokonto, samt verifiera en kod du får hemskickad till dig.

Neteller har också olika omsättningsmöjligheter och deras krav för att öka dessa är att du måste verifiera ditt kreditkort samt skicka in en bild på ett pass/körkort och en inskannad bild av en fast telefonräkning/elräkning.

Båda virtuella plånböckerna har inga som helst månadskostnader utan tar bara ut väldigt små summor vid ev. uttag av pengar, samt insättning med kort. Därför så kan det vara värt för dig som läsare att registrera ett konto redan nu om du inte är det.

Klicka här för att bli medlem på Skrill!

Klicka här för att bli medlem på Neteller!

2.1 Betal- och kreditkort

Att använda sig av betal- och kreditkort kan vara en lösning om man råkar komma omsätta mer än omsättningskraven på de två virtuella plånböckerna. Dock så är det ofta så att bettingbolagen tar ut en summa på 1-2 % vi insättning av pengar och samma summa vid uttag. Genomsnittsavkastningen på säkra oddssäkra spel och surebets är ungefär 4 % vilket ger väldigt lite vinst kvar. Det kan även uppstå problem på vissa spelsajter då dessa enbart låter dig ha en insättning/utbetalningslösning. Då är virtuell plånbok mycket bättre.

Har du dock bestämt dig för att använda dig av betal-/kreditkort, använd dig då av Visa och inte europeiskt Mastercard då dessa inte tillåter dig att ta ut pengar på kortet. Detta leder oftast till att du får ut din vinst på check istället, vilket leder till massa omkostnader.

Vidare till spelbolagen och bookmakers.