Inledning

Steg 1: Guide till säkra odds, säkra spel eller surebets

Det här är en guide till dig som vill tjäna pengar på s.k. säkra oddssäkra spel eller surebets som kan komma till p.g.a. att olika bookmakers eller spelbolag har olika oddssättare på olika sportevenemang.

Orsaken att detta fungerar är att om t.ex. en tennismatch spelas mellan Spelare A och Spelare B, så har olika spelbolag olika odds för vem som skall vinna. Om t.ex. Spelbolaget A har oddset 1.40 på att Spelare A vinner matchen och Spelbolaget B har oddset 4.10 på att Spelare B vinner matchen så är detta ett exempel på ett spel där vi garanterat kan tjäna pengar. Om vi t.ex. vill satsa 1000 kr så kan man räkna ut att om vi sätter 745.50 kr på Spelare A på Spelbolaget A och 254.50 kr på Spelare B på Spelbolaget B, så kommer oberoende på resultatet vinsten vara ungefär 1045 kr. D.v.s vi vinner garanterat 45 kr.

Guiden är i kronologisk ordning hur ni skall gå tillväga för att tjäna pengar på säkra odds, men p.g.a. att det finns många faktorer som spelar in är det viktigt att ni inte lägger ett odds förrän ni har läst hela guiden.  Det finns många andra sådana här guiden på Internet, men det här är den enda som jag vet om som har ett svenskt fokus. Den här guiden består egentligen av två delar som ni har användning av:

Det är viktigt att ni vet att jag inte tänker lova guld och gröna skogar, utan skriver bara detta från mitt perspektiv och går det dåligt för er så tar inte jag något som helst ansvar för detta, utan jag ser bara till att det finns en guide med perspektiv från någon som har lyckats. Jag tänker inledningsvis också påpeka att den här guiden inte är till för dem som har flera hundratusen och har tänkt mångdubbla detta. Det finns flera faktorer som gör detta svårt att lyckas och har ni redan ett sådant kapital så finns det både säkrare och bättre källor för avkastning. En budget mellan 5000 – 50000 kr är däremot perfekt för säkert spelande. Guiden kommer således inte innehålla något bullshitande om att ni skall bli miljonärer, för det blir ni inte. Men en extra sidoinkomst kan ni troligtvis tjäna ihop.

1.1 Det finns inget sådant som säkra odds!

Det här är faktiskt sanningen – även ifall det heter säkra oddssäkra spel eller surebets så finns det faktiskt inget som är 100 % säkert i detta. Det finns flera faktorer som gör att man faktiskt kan gå minus på så kallat surebetting. Tillbakadragna odds, speciella regler, insättningskostnader, uttagskostnader är några problem som finns på vägen. Ungefär 1 av 5 spel jag gjorde i början när jag höll på med surebetting gick åt pipan på ett eller annat sätt då jag antingen förlorade hela eller halva insatsen. Nu vis av erfarenhet så är det ungefär 1 av 20 spel. Förhoppningsvis hamnar ni i det stadiet direkt tack vare denna guide.

Innan ni fortsätter med att läsa den här guiden så är det viktigt att ni även uppfyller kraven som krävs för att lyckas, utan dessa premisser så får ni nog det svårt att tjäna pengar. Du måste ha:

  • Minst 5000 kr i startbudget, samt mellan 500-1500 kr i månaden för surebettingtjänsten.
  • Tålamod och inte vara ivrig att tjäna för mycket pengar, då det här är en ganska sakta process där de högsta oddsen inte alltid är de bästa.
  • Möjlighet att kunna sitta vid en internetförbunden dator minst två timmar om dagen. Den mesta av den här tiden är passiv då du kan göra något annat. Helst möjlighet att kunna komma åt en internetuppkopplad dator under hela dagen.
  • Vara 18 år, samt ha inskannade pass/körkort och fast telefonräkning/elräkning som står i ditt namn på din hemadress då några bettingbolag kräver detta.
  • Betal- och kreditkort, samt eget bankkonto.
  • God datorvana, samt snabb läsuppfattning är bra om du skall kunna ta hem de bästa oddsen.
  • En extra skärm kopplat till datorn är en fördel när du följer surebettingen.

Är det något av dessa punkter som inte stämmer in på dig, bortsett från de två sista, så skall du nog inte hålla på med säkra oddssäkra spel och surebets. Annars fortsätter guiden på Steg 2: Moneybookers och Neteller.