Rebelbetting

Steg 5: Rebelbetting

Rebelbetting.com är ett svenskt bolag som har en programvara som förenklar surebets avsevärt jämfört med BetOnValue.

Om BetOnValue är den bästa sajten för surebets så är Rebelbetting.com den bästa applikationen.

Vilken av dessa som är att föredra handlar om eget tycke och smak. Jag började använda BetOnValue, men sedan jag testat Rebelbetting.com så måste jag säga att det är betydligt enklare. Lite hårddraget kan jag tycka så här – om du skall spela på samma dator så är Rebelbetting.com bättre, sitter du på nya datorer hela tiden så är BetOnValue att föredra.

För att göra en jämförelse med BetOnValue:

+ Helautomatiskt, du får tillgång till att betta direkt via programmet och måste inte gå genom många steg.
+ Snabbare än BetOnValue – eftersom det är en applikation.
+ Du kan betala abonemanget via Skrill
+ I praktiken går detta att köra utan dubbelskärm, men det är fortfarande fördelaktigt.
+ Är billigare än BetOnValue expert.
+ Finns på svenska för de som har svårt för engelska.
+ Eftersom det är ett dedikerat program så är det enkelt att separera nöjesbrowsning från spelandet.

 Är en Windowsapplikation snarare en webbsida, vilket kräver att du kör VmWare/Parallells/Vine eller liknande för Mac eller Linux.
 Måste installeras. Detta gör att det är svårt att spela på gästdatorer.

5.1 Ställ in kontot ordentligt

Nu när du har bestämt dig för vilket abonnemang du skall köra på och har betalt in, samt installerat programmet, så är det några grundinställningar du vill göra från första början för att förenkla ditt spelande. Det första och viktigaste är att ta bort de spelbolag du inte kommer att använda. Precis som på samma sätt som med BetOnValue. Detta gör du genom att gå in under menyn inställningar->Filter->Bookmakers. Här får du en lista på alla spelbolag och bookmakers som finns att tillgå. Se till att kryssa av alla förutom de som finns på vår lista över spelbolag och bookmakers. Klicka på ok. Nu kommer endast sure betssäkra spel och säkra odds visas för de spelbolag och bookmakers du valde.

Något mer du kan välja att göra är att gå till inställningar->Bookmaker Setup och ställa in valuta, samt spara ditt användarnamn och lösenord så att du loggas in direkt. Detta är att rekomendera för att kunna göra ett snabbt spel senare.

Efter detta så är det bara att köra igång.

5.2 Bevakning av surebets, säkra spel eller säkra odds

Applikationen är väldigt självförklarande och du får en direkt översikt när du kollar på hur programmet är uppbyggt. Du kan sortera på möjlig vinstprocent, Lagnamn, Speltyp och de olika oddsen.

5.3 Placera dina vad

När du väl hittar ett vad som är bra så klickar du på knappen ”Spela” i vänstra hörnet. Det kommer att poppa upp ett nytt fönster som har internetbrowsers för varje bettingsite. Är du inte inloggad så logga in.

Till vänster ser du information om bettet och hur mycket du skall satsa på de olika oddsen. Detta baseras på totalinsatsen som finns i nedan hörn.

När du fyllt i instatsen i de olika bettingsajterna är det bara att betta och ro hem vinsten.

Mer information för att ladda ner Rebelbetting.com hittar du här.

Steg 6: Taktiker.