spela-keno

Spela Keno

Keno erbjuder spänning sex dagar i veckan och ger möjligheten att vinna små eller stora summor pengar. Oavsett vilken nivå du väljer att spela på, kan du smidigt se hur många rätt du har på din rad. Medan många gemensamma dragningsspel endast kan spelas på bestämda dagar i veckan, bjuder Keno på flera tillfällen att prova lyckan.

Keno har varit en del av Svenska Spel sedan 1992 och går att spela varje dag utom söndagar. För att delta i dagens dragning, skicka in din rad senast klockan 18:25 på vardagar (17:25 på lördagar). Du kan sedan följa dragningen live på TV4 klockan 18:50 (17:55 på lördagar).

Så fungerar Keno

Kenos regler är ganska enkla, och spelet ger dig en stor frihet att påverka dina vinstmöjligheter. Att spela keno handlar helt enkelt om att gissa rätt på numren som dyker upp under dagens dragning. Under live-sändningen dras 20 nummer mellan 1 och 70. Din uppgift som spelare är att gissa rätt på så många av dessa nummer som möjligt, beroende på vilken nivå du valt att spela på.

Välj din Kenonivå

Keno kan spelas på 11 olika nivåer, och vinsterna ökar ju högre nivå du väljer. Om du spelar på Keno 5 ska du endast spela på fem nummer, och ju fler du prickar in, desto mer vinner du. Om du däremot spelar på Keno 11, ska du gissa på 11 nummer. Medan det kan vara lättare att vinna på en lägre nivå, måste du vara beredd på lägre vinster. Att spela på en låg nivå innebär också en risk, då du kan missa mycket stora vinster som du hade kunnat vinna om du spelat med fler nummer.

Bonusmöjligheter med kung Keno

Om du vill ta chansen att vinna extra pengar, kan du lägga till speltillägget Kung Keno. Efter den vanliga dragningen väljs ett av de 20 numren ut för att bli Kung Keno. Om du lyckas pricka in Kung Keno tillsammans med ett visst antal rätt på din rad, kan du vinna extra mycket pengar. I genomsnitt kan du trippla dina vinster om du även prickar in Kung Keno.

Systemspel på Keno

Keno är ett av de spel där systemspel är tillåtna. Med ett systemspel kan du spela på flera rader samtidigt och öka dina odds, utan att behöva fylla i flera kuponger. Priset för att spela en rad på Keno startar från 5 kronor och kan, med lite tur, ge dig upp till 30 miljoner i vinst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *