BetOnValue

Steg 4: BetOnValue Expert eller Pro?

BetOnValue är verktyget som vi kommer att använda för att få reda på vilka sure betssäkra odds och säkra spel som finns för de som vill använda i browsern, vill du köra en applikation som är bättre kan du redan nu gå till Steg 5: Rebelbetting. Dock kan det vara värt att läsa det här ändå. De nästföljande stegen handlar egentligen om hur man använder BetOnValue. Jag har testat olika browserlösningar som finns på marknaden men kan säga till 100 % att BetOnValue är helt enkelt bäst. Därför kommer hela guiden kretsa kring dem och hur man använder den sajten. Skulle jag hitta något bättre ställe så kommer jag skriva om det istället. Lägg även märke till att jag inte tjänar pengar på att skriva om BetOnValue, inte ens provision och är inte kopplad till dem på något annat sätt än att jag använder deras förträffliga tjänst. Skulle jag t.ex. skrivit om odds1x2.com eller wettportal så hade jag kunnat tjäna pengar, men de är helt enkelt inte lika bra.

Se till att registrera dig hos BetOnValue med ett vanligt konto – detta är gratis. Du får då ett smakprov på hur sajten fungerar. Dock för att du överhuvudtaget skall tjäna några pengar så behöver du ett bättre konto då gratistjänsten är 20 minuter fördröjd och tid är pengar när det handlar om sure betssäkra odds och säkra spel. Det finns egentligen bara två alternativ du kan använda för att han någon chans att hinna sätta på bets innan de försvinner BetOnValue Expert eller BetOnValue Pro.

Skillnaden ligger i så lite som 3 minuters fördröjning. De vill säga BetOnValue Pro är inte fördröjt över huvud taget utan visar odds i realtid, medan BetOnValue Expert är fördröjt med de nedrans 3 minuterna.

Jag kör själv bara pro just nu, men har även kört Expert och man kan väl säga att skillnaderna först och främst ligger i de så kallade oddsbörserna där man spelar mot andra spelares odds. Då dessa bara finns att spela emot den summan motspelaren har satt så är det extra bråttom att spela dessa. Med all sannolikhet så missar du samtliga sådana spel om du bara har Expert då det räcker med att en person spelar på dessa för att de skall försvinna från listan av möjliga spel. Det är även just oddsbörsspelen som oftast har högst avkastning – i vissa fall kan den vara så hög som 10 %.

4.1 Ställa in kontot ordentligt

Nu när du har bestämt dig för vilket abonnemang du skall köra på och har betalt in så är det några grundinställningar du vill göra från första början för att förenkla ditt spelande. Det första och viktigaste är att ta bort de spelbolag du inte kommer att använda. Detta gör du genom att gå in under menyn BetOnValue Pro->Anpassa Bookmakers. Här får du en lista på alla spelbolag och bookmakers som finns att tillgå. Se till att kryssa av alla förutom de som finns på listan över spelbolag och bookmakers. Klicka på Godkänn. Nu kommer endast sure betssäkra spel och säkra odds visas för de spelbolag och bookmakers du valde. Efter detta så är det bara att köra igång.

4.2 Bevakning av sure bets, säkra spel och säkra odds

Genom att gå in på odds->Säkra spel så kommer du få upp en lista på alla säkra odds som finns just nu. Du kan även ställa in några inställningar här för vad du vill se. Mitt generella tips på dessa inställningar är att du ställer in på:

 • Gruppera efter marknad och speltyp: Ja – p.g.a. att det är onödigt att ha massa extra odds på samma match och spel när du ändå får upp det i kalkylatorn.
 •  Minsta återbetalning: 3 % – inget under 3 % är värt att spela på, p.g.a. att det fortfarande finns risker med sure betssäkra spel och säkra odds.
 • Avgörs inom: 1 dag – du vill inte ha massa pengar som inte omsätts inom en snar framtid hos spelbolagen. Pengarna skall vara i rullning.
 • Inkludera livespel: Nej – dessa hinner du aldrig med att spela på ändå.

Detta är som sagt bara rekommenderade inställningar av mig och du kan säkert hitta något som passar dig bättre.

När det gäller att hitta oddsen så rekommenderar jag att använda browsern Firefox samt tilläggsmodulen Refresh Every. Denna gör så att sidan automatiskt uppdateras inom ett visst intervall (t.ex. 30 sekunder). Har du en extra skärm så är det bra om du lägger detta fönstret i den skärmen så kan du hela tiden se i periferin om det kommer några säkra oddssäkra spel och sure bets. Har du inte det så är det värt att satsa på i och med att annars får du sitta hela och kolla till hela tiden om det har kommit några säkra bets.

4.1.3 Placera dina vad

Vad gör du då när du äntligen ser ett vad som verkar bra? Det viktigaste är att du skyndar men ändå har koll på vad du gör. Processen är i följande steg:

 1. Klicka på kalkylatorsymbolen till vänster om det aktuella spelet. Det poppar nu upp en ruta där du kan göra diverse inställningar.
 2. Skriv in det totala beloppet som du önskar riskera. Välj sedan den valuta som spelbolaget du skall spela hos använder i valutalisten till höger om spelbolaget. Klicka på räkna ut. Du får nu fram hur mycket vinst du kommer göra beroende på vilket av resultaten det blir, samt framförallt hur mycket du skall satsa hos de olika spelbolagen.
 3.  Klicka sedan på namnen på spelbolagen så dessa kommer upp i två separata tabbar/fönster. Logga in på båda spelbolagen/bookmakers.
 4. Det första du gör är att kolla på den aktuella matchen/spelet om verkligen oddset stämmer.
 5. Har du inte pengar på ditt konto hos spelbolaget så gör du detta helst via Skrill eller Neteller. Sätt in exakt den summan som kalkylatorn anger.
 6. Sätt exakt den summan av pengar som kalkylatorn anger. Bekräfta ditt spel.
 7. Förhoppningsvis har du satt ett bra sure betsäkert spel eller säkert odds nu.

Om du nu skall ta ut dina pengar kan det vara värt att veta att detta kan ta ett tag även med Skrill eller Neteller. Fast detta gäller alla betalningssätt. Några av spelbolagen kommer dessutom kräva inskannade bilder på pass/körkort samt telefonräkning/elräkning första gångenni tar ut. Detta var rent praktiskt hur det går till, men innan ni kör på hårt så kan det vara bra att läsa lite om taktiker. Samt om du inte läst om Rebelbetting.com gör det också för att jämföra. Steg 5: Rebelbetting.