Listan på säkra bettingbolag

Dessa är spelbolag som mer eller mindre har fungerat smärtfritt under mina år med säkert odds spelande. Listan på dem som inte har fungerat är säkert tre gånger så lång men behöver inte yppas här, kan dock tillägga att både Svenska Spel och Unibet som är stora aktörer inte har fungerat så bra.

Registrera er på alla dessa sajter innan ni börjar er surebetting. Lägg märke till att listan ändras konstant. Vill du ta del av den senaste listan så anmäler du dig till vårt nyhetsbrev uppe till höger. Notera att om du har adblock på så kan vissa av dessa länkar inte synas, så det kan vara fördelaktigt att stänga av för just den här sidan.

10bet
Fungerar alldelles utmärkt.

Betfair
Det vanligaste förekommande spelbolaget på säkra odds då det är en spelbörs. Här gäller att vara snabb när betten kommer.  £10 att spela för.

Betsafe
Fungerar bra men OBS! ta inte emot någon bonus från dem då de har helt sjuka omsättningskrav vilket kan påverka ditt andra spelande!

Betsson
Det vanligaste förekommande spelbolaget på säkra odds då det är en spelbörs. Här gäller att vara snabb när betten kommer. Bonus kan hittas hos andra, har inte rätt att ha reklam p.g.a. surebets.

Betway
Fungerar utmärkt, ger 100% bonus på första 1000 kr.

Bluesquare
Ett engelskt bolag som har fungerat väldigt bra.

BwinCom Sports Betting
Bwin funkar väldigt bra. Om du använder länken får du 250 kr bonus.

Expekt
Ett av de kändare bolagen, vilket är en garanti att de inte kommer bråka med er.

Gamebookers
Är egentligen en kopia av partybets, med €25 i bonus vid första insättning eller 100% vid första insättning.

NordicBet
Har ingen bonus att ge bort. Men de fungerar super för surebetting.

Paddypower
Engelskt spelbolag med väldigt snabba utbetalningar. Du får 50 pund i bonus. Använd dessa för skojspel, INTE för surebetting.

Partybets
Fungerar bra, €25 i bonus vid första insättning.

Pinnaclesports.com
Har väldigt konstiga odds ibland. Därför bra för sure bets. Säger sig inte ha bonus p.g.a. detta. Ta inte bonus om det erbjuds, har sjuka omsättningnskrav.

SBEurope
Fungerar bra, se dock till att ni kryssar bort SportingBet AU och bara har kvar SportingBet.

Att välja rätt spelbolag är avgörande, särskilt när man sysslar med surebetting, där precision och tillförlitlighet är nyckeln. Därför rekommenderar jag starkt att registrera sig på de sajter jag har listat, eftersom de har visat sig vara pålitliga över tid.

Det är dock viktigt att komma ihåg att denna lista inte är statisk. Den ändras regelbundet för att spegla den senaste utvecklingen inom spelbranschen.

För att hålla dig uppdaterad med de senaste rekommendationerna och tipsen, anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Detta är det bästa sättet att få aktuell information direkt till din inkorg. Du kan också besöka Betsajt.se för ytterligare insikter och uppdateringar.